Je wilt jullie kind aanmelden

Kindercentrum De Kruimelkring

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Kindercentrum de Kruimelkring en dat je jouw kind aan wilt melden. Dat kan op deze pagina. Het invullen van dit aanmeldformulier is nog geen definitieve inschrijving, dit is vooral om aan te geven waar jullie interesse en behoefte naar uit gaat. Hoe het inschrijfproces verder verloopt lees je hieronder.

Wij adviseren om het formulier op een pc, tablet of laptop in te vullen. Bij sommige (oudere) mobiele toestellen komt het formulier niet geheel in beeld.

Jouw kind aanmelden

Het aanmelden bij Kindercentrum de Kruimelkring gaat als volgt:

  1. Invullen en verzenden van het aanmeldformulier hieronder
  2. Indien gewenst wordt er een afspraak voor een rondleiding op De Kruimelkring gemaakt
  3. Voor een inschrijving op de peuterspeelzaal ontvang je per mail een link naar het inschrijfformulier (niet ontvangen? Check de spambox!)
  4. Bij plaatsing op de peuterspeelzaal krijg je bericht wanneer er plek is en word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek
  5. Voor een inschrijving voor het kinderdagverblijf of de BSO word je uitgenodigd voor een gesprek om de wensen en mogelijkheden door te nemen
  6. Aanvang opvang

Wanneer is een plaatsing definitief?

De plaatsing is definitief indien je akkoord bent gegaan met de Algemene Voorwaarden en wanneer de inschrijvingen voor het kinderdagverblijf, het peutercentrum en/of de buitenschoolse opvang ondertekend retour gestuurd is naar Kindercentrum De Kruimelkring. Vanaf dat moment geldt een opzegtermijn zoals beschreven in de Algemene Voorwaarden.

Hulp nodig of vragen?

Indien je vragen of hulp nodig hebt, kun je contact opnemen met De Kruimelkring (0571) 27 28 82.

Aanmeldformulier