Kindercentrum De Kruimelkring, waar je als kind graag heen wilt!

De Kruimelkring is een kleinschalige professionele kinderopvangorganisatie waar gewerkt wordt vanuit het hart en integriteit centraal staat. Na zo'n 50 jaar peuterspeelzaalwerk (psz), biedt De Kruimelkring vanaf het najaar 2018 ook dagopvang (kdv) én buitenschoolse kinderopvang (bso). De Kruimelkring is een gezellige en huiselijke kinderopvang waar kinderen van 0 t/m 12 jaar graag zullen komen, waar ze zichzelf kunnen zijn en waar ze alle mogelijkheden krijgen om zichzelf te ontplooien.

"De Kruimelkring is een kindercentrum waar de kinderen niet heen moeten, maar willen!"

Aniek, directeur De Kruimelkring

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

De dagopvang van de Kruimelkring heeft 2 groepen, waarbij de ene groep geschikt is voor kinderen van 0-2 en de andere groep voor 2-4 jarigen. Elke groep heeft de beschikking over een eigen gezellige groepsruimte met verschillende hoeken zoals een bouwhoek, een huishoek en een babyhoek. Er is een gezellige voorleeshoek en de kinderen kunnen naar hartenlust knutselen.

lees verder »
Peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal

Op de peuterspeelzaal van De Kruimelkring worden peuters spelenderwijs voorbereid op de basisschool. De groepsruimtes hebben onder andere een huishoek en een bouwhoek en er zijn veel materialen waarmee de peuters samen of alleen kunnen spelen en experimenteren.

lees verder »
Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Na schooltijd kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar zich op De Kruimelkring heerlijk vermaken. De BSO-ruimte is ruim, gezellig en biedt veel mogelijkheden om de kinderen te vermaken. Ook buitenspelen is belangrijk. Dat kunnen de kinderen op het belevingsplein en het naastgelegen voetbalveldje.

lees verder »
Je wilt jullie kind aanmelden

Je wilt jullie kind aanmelden

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Kindercentrum de Kruimelkring en dat je jouw kind aan wilt melden. Dat kan op deze pagina. Het invullen van dit aanmeldformulier is nog geen definitieve inschrijving, dit is vooral om aan te geven waar jullie interesse en behoefte naar uit gaat. Hoe het inschrijfproces verder verloopt lees je hieronder.

lees verder »
Je wilt een rondleiding

Je wilt een rondleiding

Na het zien van de informatie op deze website ben je nieuwsgierig geworden hoe Kindercentrum de Kruimelkring er van binnen uit ziet? Dan kun je een rondleiding aanvragen met het formulier op deze pagina..

lees verder »
Je wilt gebeld worden

Je wilt gebeld worden

Je hebt op deze website rondgekeken, je bent geïnteresseerd, maar je hebt toch nog wat vragen? Natuurlijk kun je De Kruimelkring overdag altijd bellen, maar lukt dat nu even niet dan kun je een bel-verzoek sturen.

lees verder »
Tarieven 2024

Tarieven 2024

Alle tarieven voor de kinderopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang voor 2024 vind je op deze pagina in een helder overzicht. Wil je meer uitleg of een advies, neem dan contact op met Aniek of Loudi.

lees verder »